V podjetju Aklam Consulting opravljamo poslovne, podjetniške in marketinške storitve in svetovanja za mednarodne in slovenske naročnike. Osnovna dejavnost podjetja sta celostna poslovna in marketinška podpora ter razvoj podjetniških idej za končne naročnike. Na osnovi razpoložljivih virov, želja in vizije posameznega naročnika generiramo in/ali tržno optimiziramo podjetniško idejo. Za realizacijo podjetniške ideje na osnovi raziskave ciljnih trgov pripravimo podjetniški načrt in nudimo možnost izvedbe. Naročnikom nudimo svetovanje pri ustanovitvi pravne oblike doma in v tujini ter možnost zastopništva ali pa predinkubacijo in inkubacijo podjetniškega projekta v našem podjetju. Pri vstopu podjetniškega projekta na trg nudimo celostno marketinško podporo, posebej specializirani pa smo za spletni marketing.

Podatki o podjetju:

Aklam Consulting l.l.c. je družba z omejeno odgovornostjo, ustanovljena in delujoča kot pravna oseba zvezne države Delaware, ZDA (matična številka: 5363971, državni sekretariat, Zvezna država Delaware).
Aklam Consulting, l.l.c. is a corporation organized and existing under the laws of the State of Delaware, USA (filing number: 5363971 , Secretary of State, State of Delaware).